www.Ro1918.com
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

www.Ro1918.com

Eclipsa a trecut...scoate-ti ochelarii!

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

"Codul lui DaVinci"- Dan Brown

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 367
Data de inscriere : 22/02/2008

"Codul lui DaVinci"- Dan Brown Empty
MesajSubiect: "Codul lui DaVinci"- Dan Brown   "Codul lui DaVinci"- Dan Brown Icon_minitimeDum Aug 03, 2008 6:31 pm

Am citit cartea asta de vreo 4 ori. Cred ca e unul din cele mai interesante romane scrise pana acum, dat fiind faptul ca e istorie+fictiune...atat de perfect imbinate incat ajungi sa nu le mai distingi.

Dupa ce am citit cartea si mi-am luat notite, am inceput sa cumpar carti si documentare pro si contra "Codul lui DaVinci" ...Vi-l recomand cu cea mai mare placere.Astept eventualele voastre intrebari...

Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Aug 04, 2008 1:31 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.Ro1918.com
Ionutzs

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 02/04/2008

MesajSubiect: Re: "Codul lui DaVinci"- Dan Brown   "Codul lui DaVinci"- Dan Brown Icon_minitimeVin Aug 08, 2008 7:37 pm

Mda foarte interesanta cartea.Eu am avut bafta sa citesc inainte si "Iluminatti" o carte de acelasi autor cu acelasi personaj principal.O carte la fel de frumoasa si de incitanta.Vi le recomand.
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 367
Data de inscriere : 22/02/2008

MesajSubiect: Re: "Codul lui DaVinci"- Dan Brown   "Codul lui DaVinci"- Dan Brown Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 2:25 pm

Nu am apucat inca sa citesc inca, acea carte de care spui..Am auzit insa ca e destul de interesanta.
Sus In jos
http://www.Ro1918.com
Oroles

Oroles

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 01/01/2009

MesajSubiect: Re: "Codul lui DaVinci"- Dan Brown   "Codul lui DaVinci"- Dan Brown Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 4:41 pm

Cartea cu Iluminati am citit-o si eu,se numeste Inger si Demon,e interesanta
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "Codul lui DaVinci"- Dan Brown   "Codul lui DaVinci"- Dan Brown Icon_minitime

Sus In jos

"Codul lui DaVinci"- Dan Brown
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Imagini cu ceea ce ar fi trebuit sa fie "FILARMONICA MOLDOVA-IASI"
» "Ard malurile Nistrului" de Constantin Virgil Gheorghiu
» Francesco Totti: "Romanii ne-au dat o lectie de civilizatie."
» "Istoria Daciei romane"-ADRIAN BEJAN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.Ro1918.com :: Media :: Anticariat...-