Aceasta este afirmația pe care a făcut-o Francesco Totti, căpitanul echipei de fotbal AS Roma, formație care a jucat sâmbătă împotriva Stelei, la București.
Prezent în tribunele arenei din Ghencea, Totti a fost uimit de modul în care echipa sa a fost întâmpinată în România.
Căpitanul a declarat pentru Gazzetta dello Sport că nu se aștepta ca echipa sa să fie primită atât de bine pe un stadion din București și consideră că suporterii români le-au dat italienilor o lecție de civilizație.
"Sincer, nu mă așteptam să fiu primit în felul ăsta. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să fiu tratat așa în afara Romei. Am fost plăcut surprins și că întreaga echipă a fost primită foarte bine. Românii ne-au dat o lecție de civilizație", a spus Totti.
Steaua a învins, sâmbătă, vicecampioana Italiei, AS Roma, în meciul de prezentare a lotului roș-albaștrilor pentru sezonul 2008/2009.
Fotbaliștii italieni au fost aplaudați de public la intrarea pe gazon, iar Totti, care nu a evoluat din cauza unei accidentări, a fost asaltat de cei care voiau autografe.