www.Ro1918.com
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

www.Ro1918.com

Eclipsa a trecut...scoate-ti ochelarii!

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Incursiune in trecut

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
NSFelix88

NSFelix88

Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 06/06/2008

Incursiune in trecut Empty
MesajSubiect: Incursiune in trecut   Incursiune in trecut Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 9:16 am

tot ratacind pe internet am dat peste piesa asta ... acum stiu ca's printre cei mai batrani membri de pe forumul asta dar cred ca e interesant de discutat si de aratat...
ps Night-elf iti mai aduci aminte??

pentru cei mai tineri tin sa specific ca textul nu e romantat de loc... chiar asa era Smile
Sus In jos
http://nsfelixah1.wordpress.com
Sorin101189

Sorin101189

Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 13/07/2008

MesajSubiect: Re: Incursiune in trecut   Incursiune in trecut Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 12:54 pm

Multumesc pentru filmulet...vremuri uitate Sad .Ce buna era apa dupa doua-trei ore de fotbal Very Happy Razz .Se pare ca "progresul" economic sau cum o mai fi el nu aduce intotdeauna imbunatatiri.Lucrurile bune le aduc oamenii, nu banii, internetul, sau televizorul cu zeci de posturi...
Sus In jos
Icy

Icy

Numarul mesajelor : 31
Varsta : 46
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/07/2008

MesajSubiect: Re: Incursiune in trecut   Incursiune in trecut Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 3:47 pm

ohooo pana la topi-top, jelibon etc (cand obisnuiam sa facem colectie cu tot felul de ambalaje de dulciuri care la noi abia incepeau sa apara...si asa banii erau putini ca sa iti permiti sa cumperi de pofta) eu am trecut prin epoca gumei de mestecat Turbo, Tipi-Tip, glucoza, biscuitii cu miere de albina, acadele in forma de caluti, pufuletii cu lapte-praf, brifcor etc etc si mai ales semintele prajite pe care tiganii le vindeau cu 25 bani paharul (si ala nu intreg...caci indesau hartie in el sa fie cantitatea mai mica)
Doamne ce vremuri... si cat de frumos ne jucam 9 pietre, de`a va-ti-ascunselea, atinsea, frunza, sotron, plicul, fotbal, handbal....ce viata frumoasa... =)) mi`am adus aminte de sportul national celebru din fata blocului "prinsul mustelor cu dopuri de plastic" de la fiolele de vin, sau bondarii carora le legam picioarele cu ata si ce ne mai amuzam... Mi`e asa dor... Copii de azi nu stiu ce inseamna cu adevarat copilaria. Cat suflet puneam la serbarile scolare, mergeam sa cantam la teatre cu corul scolii...faceam repetitii dupa ore la muzica, la matematica, la literatura....compuneam poezii, mergeam la practica (plantam pomi si flori sau pe camp la cules de rosii, cartofi, porumb, ardei, fasole verde etc, si ce ne mai distram si ne bateam cu toate alea, cantam cantece in autobuz in drum spre camp sau inapoi spre casa). Aia scoala nu ce invata ei acum. Si nu sunt ei de vina ca sunt dobitoci acum.
Multumesc Felix. Pt noi cei care am trecut prin vremurile comunismului inseamna f mult.
Sunt multe de spus... ce am exprimat aici poate nu reprezinta nici 5%
A fost odata...
Sus In jos
NSFelix88

NSFelix88

Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: Incursiune in trecut   Incursiune in trecut Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 8:18 pm

erau o tona de lucruri rele si atunci sa nu uitam asta!!! dar faptul ca eram copii inseamna ca foarte multe dintre ele nu ne atingeau, direct cel putin.
Sus In jos
http://nsfelixah1.wordpress.com
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 367
Data de inscriere : 22/02/2008

MesajSubiect: Re: Incursiune in trecut   Incursiune in trecut Icon_minitimeSam Sept 20, 2008 2:18 pm

Faina ideea, si da, chiar sunt mai tristi ca noi...Pe strada unde locuiesc (munteni stramutati de la poalele Ceahlaului odata cu facerea lacului de acumulare)...au crescut generatii de copii...Ei bine, fiecare generatie cu nostalgiile ei. Insa, cei din generatia mea, am fost ultimii care stateam pana la miezul noptii la jucam "ascunsa". Vara asta, sau cel putin luna august, ieseam seara in fata potii sa vad care si cum mai e ...si nimic...gol, pustiu...Se pierd intr-o lume virtuala, undeva in adancurile internetului..spre satisfactia unor parinti retarzi, care se bucura ca nu mai "golanesc" la ascunsa pana la miezul noptii, ci isi atrofiaza creierul langa fustele lor, bantuind internetul...
Sus In jos
http://www.Ro1918.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incursiune in trecut   Incursiune in trecut Icon_minitime

Sus In jos

Incursiune in trecut
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Zbor - la timpul trecut