www.Ro1918.com
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

www.Ro1918.com

Eclipsa a trecut...scoate-ti ochelarii!

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit...

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 367
Data de inscriere : 22/02/2008

Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit... Empty
MesajSubiect: Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit...   Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit... Icon_minitimeLun Iul 28, 2008 12:57 am

O parte din banii pentru deplasarea Cristinei la clinica din Turcia s-au adunat. In luna Iulie Cristina a si facut primul tratament, urmand ca restul de 3 sa fie facute la interval de 21 de zile, tot in Turcia.Dupa ce toate cele 4 faze ale tratamentului vor fi parcurse, va urma transplantul de celule stem.

Am stat de vorba cu ea zilele trecute. Aceeasi voce optimista si vioaie mi-a raspuns la telefon. Din discutia purtata cu ea, am inteles ca se simte mai bine, a inceput sa manance diverse preparate usoare, si e nerabdatoare sa se intoarca in Turcia sa continue tratamentul. Ro1918.com va fi in continuare alaturi de "micul artist" , Cristina Plesa, si va vom tine la curent cu noutatile.
Sus In jos
http://www.Ro1918.com
Ranger

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 08/04/2009

Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit... Empty
MesajSubiect: Re: Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit...   Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit... Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 9:32 pm

Nu stiu prea multe despre cristina, am inteles ca are unele probleme de santate, nu pot dekt sa ii urez multa sanatate si multa putere Smile succes
Sus In jos

Iata ca, Oamenii Buni, nu au murit...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.Ro1918.com :: Introducere :: Arhiva-
Mergi direct la: